Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Retargeting.biz

Compania romaneasca Retargeting.biz inoveaza din nou in domeniul online prin lansarea unor elemente noi si nemaiintalnite pe piata de eCommerce din EE (Eastern Europe): integrare atat cu Google, cat si cu Facebook & Instagram prin API (Application Programing Interface), devenind prima companie adresata eCommerce-ului din regiunea Europa de Est, care ofera integrare prin API cu ambele platforme.

Prin intermediul Google Programmatic Remarketing, Facebook & Instagram Dynamic Ads, clientii Retargeting.biz vor putea sa creeze campanii de retargetare a vizitatorilor magazinelor lor online si a celor care au abandonat cosul inainte de a finaliza o comanda prin ad-uri atat pe Google AdWords si reteaua partenera de website-uri, cat si pe Facebook si Instagram, totul realizandu-se in mod automat, cu un continut personalizat pentru fiecare vizitator/utilizator in parte.

In momentul de fata, Retargeting.biz ofera campanii de Recuperare Cosuri Abandonate, Remarketing Vizitatori, de Taretare a Persoanelor ce si-au lasat adresa de email sau de Targetare a persoanelor ce au interactionat cu pagina de Facebook a magazinului, dar si campanii de atragere traffic nou, precum campania de Audiente Similare sau de Targetare pe baza de demografice/interese. Cu noile functionalitati de reclame dinamice Facebook, Google si Instagram adaugandu-se functionalitatilor deja existente de Email-uri, Notificari Push, Pop-up-uri Comportamentale si SMS, Retargeting.biz este locul ideal pentru toate eforturile de automatizare si personalizare a interactiunilor cu clientii magazinelor online.

Pentru a afla cum am reusit sa crestem vanzarile clientilor nostri, va rugam contactati-ne.

MULTI-CHANNEL E-COMMERCE SOLUTIONS
Solutii de e-commerce integrate cu ERP, marketplace-uri locale si internationale, procesatori de plati online, curieri si platforme de fulfillment.
Daca vrei sa vinzi mai mult online, cu fluxuri automatizate si scalabile, contacteaza-ne!